GYLDENDALS VERDENS NATURFAG – GEOGRAFI

Verdens Naturfag GEOGRAFI er Gyldendals helt geografisystem til grundskolen.
I samme system findes Verdens Naturfag Fysik/kemi og Verdens Naturfag Biologi udkommer primo 2018.

    

Introduktion til Verdensmålene finder du bl.a. i Globale mønstre, Grundbog 1.

Grundbog 1, 2017
Grundbog 2, 2018
Grundbog 3, 2019

Systemet er kendetegnet ved spændende faglige tekster med flotte illustrationer udarbejdet efter gældende færdigheds- og vidensmål. Arbejder med naturfagenes forskellighed og fællesnævnereFællesfaglige fokusområder

Masser af elevaktiviteter

  

Præcis og målrettet lærervejledning med eksempler på læringsmål og tegn på læringVerdens Naturfag – geografi handler om dig og din hverdag.Det handler om at styrke din viden, dine færdigheder og dine kompetencer. Derfor skal du bl.a. lære om, hvordan de tre naturfag biologi, geografi og fysik/kemi hænger sammen.Du skal også lære at undersøge naturfaglige fænomener og få svar. Det kan du gøre ved at udføre forskellige undersøgelser, anvende og vurdere modeller samt forklare og kommunikere om sammenhænge mellem naturfagene og din omverden.I denne bog kan du læse om: Hvad er geografi? Jordens udvikling. Globale mønstre. Vejret omkring os. Jordens mennesker. Verdens naturfag – geografi er beregnet til undervisningen i 7.-9. klasse.

Systemet består af:  En analog grundbog. En digital i-bog inklusiv fællesfaglige fokusområder. Lærervejledning. Digitale kopiark.

Alt sammen på www.verdensnaturfag.gyldendal.dk