Global Handel

Undervisningsmateriale om etisk handel

I materialet er der fokus på etisk handel og de dilemmaer, der er forbundet med at være forbruger i en globaliseret verden. Materialet er oplysende og debatterende.

I materialet går vi i dybden med dilemmaer omkring etisk handel og bæredygtighed på kontinenterne Latinamerika, Asien og Afrika. Mange af temaerne vil gå tæt på børnenes hverdag med konkrete eksempler, der fx inddrager produkter som kød, bananer, t-shirts og chokolade.

Du kan læse bog i pdf-format her (pdf).

Læs mere om materialet under ‘Om materialerne’.

Hvem er materialet målrettet mod?

Materialet om etisk handel leder hen imod undervisningsmål i Fælles Mål for fagene samfundsfag og geografi og lægger op til flerfaglighed. Materialet er målrettet klasserne i udskolingen. De kommende unge forbrugere.