Kattegat – Bønnerup Strand

Bryozoerne skabte klinterne ved Sangstrup, se selv:

http://www.youtube.com/watch?v=VBZaFiz8Mow

Feriecenter Kattegat

Se videoklip fra sejlerkonkurrence april 2013
http://www.youtube.com/watch?v=MX-Pw539cbI

Nordkysten af Djursland – et af Danmarks stadig uberørte områder, hvor der er fred og ro og afslappethed i forhold til fx Skagen, Vestkysten, Nordsjælland og andre turistmagneter.

Bønnerup Havn er den største fiskerihavn på østkysten – og hver dag er der åbent hos de 2-3 fiskehandlere på molen. Eller fisk selv fra en af de lange moler flanket af en række vindmøller. Ved den varierede kyststrækning rigt fugleliv, hvor der i forårs- og efterårssæson kan iagttages fugletræk af forskellige nordiske/arktiske arter. Husk kikkerten.

Feriecentret har reception, indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, restaurant, spil, biograf, legeplads, udendørs pool og masser af andre muligheder for aktiviteter. Det eneste feriecenter på Djursland, der har 4 stjerner i de danske feriecentres stjerneklassifikation. Her er fra receptionen god, personlig service og vejledning til regionen.

Børnevenlig badestranden ligger blot to minutters gang fra Feriecenter Kattegat – og i omegnen er der mange forskellige seværdigheder og udflugtsmål, bl.a. Danmarks Hajcentret, Kattegatcentret og Randers Tropiske Regnskov. Se oversigt over nogle af Djurslands seværdigheder.

Ta´ på ture til: Grenå, Djurslands kalkklinter, Rundkirken, Isbjørneparken i ZOO, Ebeltoft med Glasmuseet, Det gamle Rådhus og Fregatten Jylland, Randers Regnskov, Clausholm Slot, Stenvad MosebrugsCenter, Landbrugsmuseet Gl. Estrup og Herregårdsmuseet Gl. Estrup og …. meget meget mere.